Tips voor het inrichten van een thuiskantoor

Tips voor het inrichten van een thuiskantoor

Dankzij de pandemie zijn we allemaal veel meer thuis gaan werken. Daarom willen steeds meer mensen een hele ruimte in huis als kantoor aan huis inrichten. Misschien kun je daar nog wat tips voor gebruiken. Wij geven je graag wat tips.

De basics

Er zijn een aantal dingen die absoluut niet kunnen missen in een thuiskantoor. Dat zijn natuurlijk een goed bureau en een bureaustoel. Je helpt jezelf enorm als je meteen voor een ergonomische stoel en een zit sta bureau kiest. Deze kosten misschien wat meer, maar het is het wel waard als je hier veel gebruik van gaat maken. Waar je deze meubels kunt vinden? Je kan natuurlijk gezellig een bezoekje brengen aan de grootste woonboulevard nederland of de IKEA. Zo kun je er een leuk uitje van maken. Maar er zijn ook een hoop winkels gespecialiseerd in kantoormeubilair en zelfs webshops met tweedehands kantoormeubelen zodat je goede kwaliteit spullen kunt kopen voor een voordeligere prijs.

Kantoor accessoires

Deze categorie aan spullen is wat persoonlijker. Als je al een groot bureau hebt, maar deze is niet verstelbaar als zit sta bureau wil je waarschijnlijk geen heel nieuw bureau aanschaffen. Als je toch af en toe staand wil kunnen werken kun je hiervoor een laptopstandaard aanschaffen. Als je het vervelend vind om uren achter elkaar naar je scherm te staren zou je je kantoor kunnen upgraden met een printer. Op die manier kun je af en toe delen van je werk uitprinten en op papier werken. Als je veel papieren, mappen en andere spullen hebt is het belangrijk om voldoende opbergruimte te creëren. Als je iemand bent die veel plannen maakt, veel afspraken heeft of juist vaak dingen vergeet kun je je kantoor uitrusten met een grote deskplanner of planner aan de muur. Zo heb je alle belangrijke afspraken en to do’s bij de hand en in zicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *