Tips voor het kopen van bedrijfskleding

Er zijn onwijs veel keuzes te maken als het gaat om het inkopen van bedrijfskleding. Welke kledingstukken wilt u aanschaffen, voor welke stof kiest u, waar koopt u de kleding en laat u de kleding bedrukken. Talloze opties en een dus een lastig proces. Om dit proces iets minder complex te maken zijn er in dit artikel tips terug te lezen als het gaat om het aanschaffen van bedrijfskleding.

De beste kwaliteit

Het is belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. De kleding is natuurlijk bedoeld om in te werken en daarom is het van groot belang dat de kleding het nodige comfort biedt. Hurricane is een organisatie die deze kwaliteitsgarantie kan bieden. De beste stoffen en jarenlange kennis die Hurricane heeft opgebouwd worden gebruikt om de bedrijfskleding te ontwikkelen en dat komt uw bedrijf ten goede. 

Kleuren uitkiezen

Het is natuurlijk dat u de stijl van uw organisatie goed overbrengt op de klant. Het is daarom verstandig te kiezen voor 1 of meerdere huisstijlkleuren. Neem als voorbeeld de Coolblue, het zou raar zijn wanneer zij met rode bedrijfskleding rond zouden lopen. Deze huisstijlkleur zorgt voor herkenbaarheid en de look en feel die de organisatie wil overbrengen. 

Logo bedrukken

Uw jas, vest of hoge kwaliteit hoodies bedrukken met logo. Het kan allemaal bij Hurricane en het heeft ongelofelijk veel voordelen. De organisatie kan hiermee werken aan herkenbaarheid. Maar het is ook ontzettend goede marketing. De kans dat de doelgroep uw merk voorbij ziet komen wanneer u de bedrijfskleding bedrukt met een logo is natuurlijk groot. Hoe vaker de potentiële klant het logo voorbij ziet komen, hoe meer de organisatie een voorkeurspositie opbouwt. Buiten deze voorkeurspositie ziet bedrijfskleding met een logo er professioneel en betrouwbaar uit. Zo kiest de klant sneller voor uw organisatie wanneer zij zoeken naar een betrouwbare optie. 

Kiest u voor dikke of dunne stof

Het is natuurlijk belangrijk dat de bedrijfskleding wordt aangepast op basis van werkzaamheden. Werken uw werknemers veel buiten, dan is het belangrijk te kiezen voor dikke stof. Is dit juist niet het geval, dan kunt u juist kiezen voor een wat dunnere stof. Ook kunt u het soort werk meenemen in uw overwegingen. Voeren uw werknemers voornamelijk fysiek werk uit, dan is het natuurlijk verstandig om voor een luchtige en dus dunne stof te kiezen. De stofkeuze zal de kwaliteit van de kleding niet beïnvloeden, wel beïnvloedt de stofkeuze het comfort van de bedrijfskleding. Als u zorgvuldig onderzoek doet en uiteindelijk een weloverwogen keuze maakt wat betreft de stof zal dit het comfort ten goede komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *