Veiligheid van de ladder op de werkplek

Ladders op de werkvloer

Ladderveiligheid is belangrijk, ongeacht waar u een ladder gebruikt, maar het is vooral opmerkelijk op werklocaties. Daarom delen we vandaag enkele tips over hoe de veiligheid op de werkplekladder te vergroten. Wilt u leren hoe u uw veiligheid op het werk kunt verbeteren? Wilt u de veiligheid van uw ladder benadrukken? Blijven hangen! We pakken het hier allemaal aan.

Waarom het uitmaakt

Er gebeuren ongelukken en als het op ladders aankomt, gebeuren er dagelijks 500 in Nederland. Degenen die op industriële en industriële gebieden werken, waar ladders dagelijks worden gebruikt, hebben meer kans op letsel op de werkplek.

Bepaalde veiligheidsinstanties stellen dat een werkgever elke werknemer moet trainen op een manier die de werknemer begrijpt voordat die persoon de apparatuur gebruikt of wanneer veranderingen op de werkplek eerdere training verouderd of ontoereikend maken.

Het volgen van de regels helpt u niet alleen om NEN-veiligheidsvermeldingen te vermijden, maar helpt uw ​​team ook slimme keuzes te maken waarmee ze elke dag veilig naar huis kunnen gaan, wat op zichzelf al een groot voordeel is.

Wist je dat er veel grote bedrijven en merken zijn die Klimexpert vertrouwt met hun aanbod aan DIRKS ladders om hun team te helpen veiliger te klimmen en te werken? Het aantal bedrijven dat met Klimexpert werkt, blijft groeien en uitbreiden.

Het voorkomen van letsels, het besparen van levens

Wilt u dat uw bedrijf door Klimexpert wordt erkend voor zijn ladderveiligheidsprotocollen? Bij Klimexpert hebben we allerlei verschillende DIRKS trappen voor allerlei verschillende branches. Zo vindt je bij ons onder andere glazenwassersladders, brandweerladders, enkele rechte ladders, opsteekladders en reformladders.

Wat doe je graag om veilig te blijven tijdens het gebruik van ladders op het werkterrein? Stuur ons een bericht  om uw veiligheidsprotocollen voor ladders te delen met ons team! We zouden graag van je horen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *