Vergaderen in Dordrecht bij De Remise

Door covid-19 worden we geadviseerd zo veel mogelijk thuis te werken. Ondanks dat het thuiswerken en online vergaderen ons vele voordelen bieden, hebben we toch steeds vaker de behoefte om een vergadering of een brainstormsessie in real life te doen. Bij De remise is dat zeker mogelijk.

Met een bepaald aantal collega’s brainstormen in een unieke omgeving kan veel nieuwe inzichten brengen. De Remise beschikt over een ruime (vergader)zaal, waar 12 mensen tegelijk in kunnen. De zaal is onderdeel van de winkel en helemaal in de sfeer van de Remise gemaakt. Je vindt hier veel historische elementen, waardoor het gevoel bij deze vergaderzaal anders is dan normaal. De vergaderzaal is volledig afgesloten van de winkel dus je kan alle ideeën rustig met elkaar bespreken. In de zaal heb je beschikking tot een flip over mét stiften, een flat screen met HDMI-aansluiting en schrijfpapier met pennen. De Remise heeft alles wat je nodig hebt voor een goede vergadering of brainstormsessie.

De Remise is een ideale plek om te vergaderen als je bedrijf in de omgeving van Dordrecht zich bevindt. Ook voor de omgeving van Roosendaal en Rotterdam is Dordrecht ook goed bereikbaar.

Ook als ZZP’er is het belangrijk dat je af en toe even een werkplek hebt voor jezelf. Bij De Remise is er genoeg werkplek beschikbaar. In het restaurant kan je genieten van een lekker bakje koffie, een lekkernij of een lunch. Zo ben je toch weer even op een andere plek aan het werken, wat wel eens een verademing kan zijn tijdens covid-19

Het is belangrijk dat de je de vergaderruimte van tevoren reserveert. Ben je van plan om een lange brainstormsessie te gaan houden? Dan kan je bij De Remise ook terecht voor verschillende arrangementen. Je kan kiezen voor een arrangement van koffie/thee en een lekkernij of kiezen voor een uitgebreide lunch. Deze arrangementen zijn ook te combineren. Kijk op de website van De Remise voor meer informatie en prijzen voor vergaderlocatie Dordrecht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *