Video conferencing

Video conferencing – het vergaderen van nu!

Heeft u er ook met regelmaat last van? Een uur heen en een uur terug in de file staan om een vergadering bij te wonen op een andere vestiging? Met video conferencing is dat verleden tijd! Geen nutteloze tijdsverspilling meer in de auto of in het vliegtuig. Vanuit uw eigen kantoor kunt u nu vergaderingen opzetten met contactpersonen over de hele wereld.

Voordelen van video conferencing

Met video conferencing kunt u een eenvoudig een afspraak maken met één persoon of met een grote groep mensen. Of u nu een goed systeem neerzet in een vergaderzaal of vergaderd vanuit uw eigen kantoor. Voor iedere situatie is er een oplossing beschikbaar. Hierdoor hoeft u niet meer te reizen en kunt u uw tijd nuttig indelen. Gelukkig zijn we toch overal bereikbaar. Bent u wel onderweg? Dan kunt u via uw smartphone alsnog makkelijk mee vergaderen. Denk aan het reizen met de trein of het wachten in een vertrekhal op een luchthaven.

Gevaren van video vergaderen

Zitten er dan geen gevaren aan video vergaderen? Een klein beetje, maar daar bent u zelf bij met de keuzes die u maakt. Video conferencing gaat meestal over het internet. En zaken die over het internet gaan hebben eenmaal de kans om gehackt te worden. Pas daarom op met de gratis tools zoals Skype en Hangouts. Gelukkig zijn er leveranciers zoals Veenman die hier beveiligde omgevingen voor gecreëerd hebben zodat u ongestoord kan vergaderen op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *