sieraden

Waar moet je aan denken als je een eigen sieraden winkel wilt beginnen?

Het is een meisjesdroom om je eigen sieradenwinkeltje te beginnen. Maar die droom kan werkelijkheid worden, ooit moet je de eerste stap zetten niet? Wij geven je tips waar je rekening mee moet houden als je een eigen sieraden winkel wilt beginnen. Hoe ga jij dit aanpakken?

Denk goed na over je doelgroep

Op wie wil jij je richten? Zijn dit jonge meiden die trend gevoelig zijn of wil je je focussen op de iets oudere doelgroep die meer voor kwaliteit en unieke designs gaan? Dit is allemaal afhankelijk van wat voor soort sieraden je gaat maken en ontwerpen. Zorg in ieder geval dat je een uniek concept hebt, wil je ertussen uit springen. De concurrentie is groot natuurlijk!

Waar ga je je sieraden inkopen?

Je wilt misschien wel de sieraden helemaal zelf maken of bepaalde collecties inkopen, maar waar ga je dit doen? Je moet dus op zoek naar een goede sieraden groothandel. Er zijn in Nederland veel verschillende sieraden groothandelaren. Een bekende webshop is bijvoorbeeld Betaalbarekralen.nl. Zij verkopen kant en klare sieraden maar ook losse kralen, bedels en onderdelen. Ideaal om te experimenteren wat jij nu echt leuk vindt!

Inschrijven bij de kamer van koophandel

Om bij een groothandel sieraden te kunnen inkopen, is het belangrijk dat je een kvk nummer hebt. Inschrijven bij de kamer van koophandel kan tegenwoordig heel eenvoudig. Het is alleen even wat papierwerk.

Denk goed na over je marketing en hoe je je product gaat verkopen

Er zijn veel manieren om dit te doen. Denk van te voren na of je een fysieke winkel wilt of rustig online wilt beginnen. Heb je een goede website waar je producten opstaan, post dan veel op social media, zodat je doelgroep erachter komt dat je bestaat. Je moet aan je merknaam gaan werken en dit zorgt ook weer voor mond-op-mond reclame!

Er zijn veel dingen om over na te denken maar dat maakt het natuurlijk ook weer erg leuk! Zet die eerste stap en ga ervoor als dit altijd al je droom was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *