Waarom Dynamics 365 gebruiken voor jouw bedrijf?

Een tegenwoordig populair en belangrijk softwareplatform dat door veel bedrijven wordt gebruikt is Microsoft Dynamics 365. Dit platform bestaat uit verschillende specifieke bedrijfsapps die allemaal met elkaar samenwerken. Zo zijn er specifieke apps die helpen bij het CRM van een bedrijf, oftewel Customer Relationship Management. Hieronder vallen bijvoorbeeld marketing, sales en klantenservice. Daarnaast heeft dit platform ook specifieke apps voor bijvoorbeeld Finance en Operations. Waarom dit programma een goede keuze is? Lees snel verder!

Alleen aan de slag met apps die je nodig hebt

Doordat er nieuwe licentiemodellen zijn, kun je zelf kiezen welke apps je allemaal nodig hebt. Je start met de apps die nodig zijn, en later kun je altijd uitbreiden met meerdere apps. Zo betaal je alleen maar voor de programma’s die je ook daadwerkelijk gebruikt. Alle tools die je nodig hebt vind je in één applicatie. Denk aan apps voor Customer Service, Sales en Marketing. Dit programma is gebouwd op het systeem Azure, en dit is het cloudplatform van Microsoft. Je hebt alle tools in één applicatie, en zo kun je makkelijk van de ene naar de andere app navigeren.

Optimalisatie voor ieder apparaat

Het maakt niet uit met welk apparaat je werkt, want Dynamics 364 geeft snel informatie en overzichten. Binnen dit programma is er een makkelijke configuratie en implementatie op je desktop, maar ook op je mobiel of op de tablet. Zo heb je altijd makkelijk en snel toegang tot de meest up to date gegevens en bestanden. Dit zorgt voor een efficiënte werkvorm. Daarnaast is het hierdoor ook makkelijker om in te spelen op de wensen van de klanten. Zo kan de klanttevredenheid worden verhoogd. Ook biedt dit de mogelijkheid om de efficiëntie van de organisatie te verbeteren en om werkingsprocessen te optimaliseren. 

Marketing was nog nooit zo makkelijk

Een ander groot voordeel is het marketingonderdeel van dit programma. Door geautomatiseerde marketing heb je veel voordelen. Hierdoor voorkom je onnodige tijdsverspilling aan routinematige taken. Denk aan het versturen van een e-mail of een nieuwsbrief. Zo kun je meer tijd besteden aan belangrijkere zaken. Maak gerichte campagnes en haal zo nog meer klanten binnen. Meer weten over Microsoft Dynamics 365? Neem een kijkje op BusinessBase.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *