Wat is een dicteerapparaat en hoe kan het u helpen?

Een dicteermachine is een apparaat voor het opnemen van spraakgeluid dat het meest wordt gebruikt om spraak op te nemen voor later af te spelen of te transcriberen. Het bevat een digitaal dicteerapparaat dat de stem van de spreker opneemt.

De naam “Dictation Machine” is een specialiteit van het bedrijf Martel Electronics, maar is ook een algemene term geworden voor alle dicteermachines, als een algemene term voor dicteermachines.

Een dicteerapparaat is een handapparaat voor spraakopname dat het meest wordt gebruikt om spraakdictaten op te nemen om later af te spelen of om in de computer te typen. Het bevat een voicerecorder en transcriptiesoftware met voetpedaal.

Hoe kan een dicteermachine iemand zoals een advocaat helpen?

Als u op zoek bent naar een dicteerapparaat en u wilt weten wat de verschillen zijn in de dicteermodellen, dan kunnen wij u helpen.

HOE DE JUISTE DICTATIEMACHINE VOOR U TE KOPEN.

Het afgelopen jaar zijn er veel nieuwe dicteermachines op de markt gekomen. Welk dicteerapparaat u kiest, hangt af van uw beroep. Wij geven u de gemakkelijkste manier om een ​​dicteerapparaat te kopen.

3 EENVOUDIGE VRAGEN DIE U MOET STELLEN VOORDAT U EEN DICTATIEMACHINE KOPEN

  1. Hoeveel dicteer ik per dag?

Als u uw dicteerapparaat meer dan 30 minuten per dag gebruikt, heeft u een ABA-dicteerapparaat nodig.

  1. Moet ik tijdens het opnemen een dictaat terugspoelen, bewerken of invoegen?

Als u uw dictaten moet corrigeren. U heeft een professionele dicteerrecorder met schuifregelaar nodig.

  1. Wat is uw beroep?

Als uw beroep afhankelijk is van dictaten zoals een advocaat, dan is het beter om te investeren in een efficiënte dicteermachine.

Waarom falen er de laatste tijd zoveel dicteermachines?

Dit lijkt een vraag te zijn voor veel gebruikers. De afgelopen jaren. De gekochte dicteermachines waren goedkope Windows 7-recorders. Windows heeft zijn besturingssysteem verplaatst naar Windows 10, waardoor deze dicteermachines verouderd zijn.

Hier zijn 3 eenvoudige stappen die u kunt gebruiken voordat u een dicteerapparaat koopt.

  1. Zorg ervoor dat het besturingssysteem Windows 10 is
  2. Raadpleeg de dealer van dicteerapparatuur
  3. Koop alleen bij erkende vertegenwoordigers van de dicteermachinefabrikant

 

Dicteermachines Kopersgids

Als u 8 uur per dag of 8 minuten per week dicteert, is een dicteerapparaat een geweldige manier om efficiënt te blijven terwijl u uw belangrijke dictaat opneemt. Dicteerrecorders worden tegenwoordig meestal door advocaten gebruikt. Ze zijn verbeterd om een ​​geweldige, efficiëntere workflow te bieden door middel van transcriptie en audio-opname. Ook wordt de verouderde dicteerapparatuur voor cassettes stopgezet.

Spraak omzetten naar tekst

Bij sommige dicteerapparaten kan het in combinatie met een spraakherkenningssoftware Nederlands de spraak omzetten naar tekst. Dit is bijvoorbeeld ook bij de Philips Speechexec Pro. De SpeechExec Pro software ontvangt en bewaart uw dictaten op uw pc of centrale locatie (server). Bij gebruik van de Dragon 15 Professional spraakherkenningssoftware zal de SpeechExec Pro, wanneer er een nieuw dictaat binnenkomt, uw spraak door Dragon geheel automatisch laten omzetten naar tekst.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *