Wat krijg je als je linkbuilding uitbesteedt?

Jij hebt je ingelezen en bent erachter gekomen dat linkbuilding een online marketingdienst is die niet uit jouw strategie kan ontbreken! Maar, één probleem: je hebt geen idee hoe je deze dienst uitvoert of wat er gedaan moet worden om hier successen mee te boeken. Linkbuilding uitbesteden lijkt dus een logische keuze, voor als je kiest voor  We leggen je uit hoe dit er precies uitziet!

  1. Kennismaking

Traffic Today hecht veel waarde aan een intensieve samenwerking. Voordat zij beginnen met je doelstellingen vinden ze het dus ook belangrijk om je te leren kennen. Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek waarin zij zichzelf voorstellen en waarin jij de ruimte krijgt om hetzelfde te doen. De basis is zo gecreëerd, iets wat bij een succesvolle samenwerking niet kan ontbreken.

  1. Onderzoek

Nu het marketingbureau weet wie jij bent, kunnen ze beginnen verder onderzoek te doen. Ze kijken naar jouw linkbuildingstatus: hoe goed is jouw linkprofiel, wat heb je qua linkbuilding al toegepast en waar liggen de kansen? Door antwoord te geven op deze vragen ontstaat er een linkbuildingstrategie, die in latere stappen wordt gevolgd om zo je doelstellingen te behalen.

  1. Uitvoering

Je strategie is geschreven: tijd om deze uit te gaan voeren. Nu Traffic Today weet wat je situatie is, maar ook wie jij bent, wordt het een stuk makkelijker om producten te realiseren die passen bij jouw bedrijf. Zo worden er linkbuildingblogs geschreven, maar wordt je website ook aangepast zodat deze beter scoort in de zoekresultaten van Google. Al deze uitingen zullen conform jouw wensen en filosofie zijn, waardoor je zeker weet dat jij je doelstellingen behaalt op een manier die bij jou past.

  1. Toewijzing van een netwerk

Een groot deel van linkbuilding is beschikken over een goed netwerk. De eisen hiervan zijn voor linkbuilding net wat anders dan je reguliere netwerk, waardoor het handig is om samen te werken met een marketingbureau dat je gemakkelijk bij de beste linkbuildingnetwerken naar binnen krijgt. Laat dit bij Traffic Today nou net het geval zijn!

  1. Monitoring

Linkbuilding is een continu proces, wat betekent dat er bij Traffic Today te allen tijde iemand bezig is met het controleren van jouw resultaten. Worden er resultaten niet gehaald, dan wordt hier gemakkelijk op in gesprongen omdat Traffic Today de eerste is die ervan af weet. Dit betekent ook dat er constante reden is om resultaten te vieren, want ook deze zullen er altijd zijn.

Get in touch!

Wil jij je linkbuilding uitbesteden, of ben je geïnteresseerd in een online marketingbureau waar je meer dan alleen linkbuilding kunt doen? Dan ben je bij Traffic Today aan het juiste adres. Neem gelijk een kijkje op hun website: www.traffictoday.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *