Wat zijn de beste leasemaatschappijen in Nederland om een zakelijke auto te leasen?

Als het op het aanschaffen van een auto aankomt dan zijn er veel mogelijkheden. Zonder direct onderscheidt te maken tussen zakelijk of particuliere doeleinden begint het al met de keuze tussen het direct zelf aanschaffen, het kopen van een auto. Of het leasen of evt financieren van een auto.

 

Zowel zakelijk als privé lease erg populair.

 

Auto lease is erg populair in Nederland en naast veel bedrijven maken ook steeds meer particulieren in Nederland gebruik van de immens populaire privé lease. Niet zo gek dat veel leasemaatschappijen hierop inspelen en naast de hele zakelijke markt ook de privé markt willen bedienen.

 

Wanneer je zakelijk een auto leaset. Dan zijn er alleen al tal van mogelijkheden waaruit je kunt kiezen op basis van wat het beste bij je bedrijf past. Denk hierbij aan de verschillende zakelijke leasevormen zoals:

 

  • Full Operational Lease
  • Financial Lease
  • Shortlease

 

Voor particulieren zijn er ook steeds meer opties beschikbaar zoals:

 

  • Private Lease
  • Short Lease
  • Een auto abonnement
  • Occasion Lease

Wat zijn de beste bedrijven voor een auto?

 

Dat al deze leasevormen er zijn is mooi en handig. Want zo kun je voor elke situatie een passende lease vorm met auto vinden. Maar wanneer je daadwerkelijk een auto wilt gaan aanschaffen via de lease dan merk je al gauw dat er gigantisch veel bedrijven zijn die je hiermee van dienst kunnen zijn. Bij een simpele zoekopdracht in een zoekmachine merk je dat er honderden bedrijven zijn die zich hiermee bezighouden en dat het landschap vooral wordt gedomineerd door de advertenties zoals de grote jongens: LeasePlan, Athlon, JustLease, Direct Lease, XLeasy en ga zo maar door.

 

De vraag waar je moet leasen en welke leasemaatschappijen een reputabele status hebben rijst al snel. Daarom gaan we je een beetje op weg helpen met dit blog over enkele van de beste leasemaatschappijen in Nederland. Waar wij zelf goede ervaringen mee hebben zijn de volgende bedrijven.

 

Athlon.

 

Dit is een van de grootste lease bedrijven in Nederland. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen hier terecht voor een lease op maat. Of het nu gaat om een elektrische auto, een bedrijfswagen een heel wagenpark of een kleine auto met private lease. Bij Athlon is werkelijk alles mogelijk. Het auto aanbod is zeer uitgebreid en kun je in tegenstelling tot bij veel kleinere bedrijven je auto configureren net zoals dat bij de officiële dealer kan. Ook de review die je online kunt vinden over Athlon zijn positief gestemd over het bedrijf. Op deze website kun je meerdere reviews lezen van de beste leasemaatschappijen in Nederland waaronder die over Athlon: www.leasen24.nl/bedrijf/athlon

LeasePlan

 

LeasePlan en het bovengenoemde Athlon zijn elkaars concurrenten in deze markt. Beide bedrijven zijn er groot en bieden een full service lease dienst aan. Dat wil zeggen dat werkelijk alles mogelijk is en voor zowel zakelijke klanten als particulieren er meer dan voldoende oplossingen aanwezig zijn. Naast nieuwe auto’s en elektrische auto’s incl laadpaal kun je bij LeasePlan ook occasions lease en sinds dit jaar ook fietsen. De zogenaamde bijtelling fiets. Mocht je willen weten hoe je de toekomstige zeer duurzame zonneauto Light Year One kunt leasen dan ben je bij LeasePlan aan het juiste adres.

 

PrivateLease.com

 

De laatste die ik aan dit lijstje wil toevoegen is Privatelease.com. Hoewel deze maatschappij geen zakelijke markt bedient en enkel gespecialiseerd is in privé lease. Mag deze wel tussen de beste lease bedrijven in Nederland genoemd worden. 

 

Juist de private lease is enorm in trek en dan wil je dat dat goed geregeld wordt. Helemaal volgens alle richtlijnen en natuurlijk met het Private Lease Keurmerk. Bij Privatelease.com staat de kalnt voorop en zijn de aanwezige reviews van klanten zeer positief over dit bedrijf. 

 

Of je nu op zoek bent naar een klein instapmodel, een iets grotere sedan, de perfecte gezinsauto een SUV of een luxe bolide. Bij Privatelease.com is het aanbod ruim genoeg om alles te kunnen vinden dat aan jouw wensen voldoet.

 

Tot slot.

 

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben over lease of een van de genoemde bedrijven. Dan kun je ons altijd vrijblijvend contacteren. Uiteraard kun je met specifieke vragen altijd beter de betreffende partij benaderen. Wanneer je onafhankelijk advies wilt kun je dat bij ons doen of via de eerder vermelde auto lease review website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *