Welk kerstcadeau koop jij?

Nog eventjes en het is weer kerst. Kerst 2020 zal door de coronacrisis een andere kerst worden dan we gewend zijn. De horeca is gesloten, we mogen maar een beperkt aantal personen uitnodigen en we vieren kerst massaal binnenshuis. Kerstkaarten, kerstversiering en kerstdiners blijven. Ook dit jaar kunnen we kerst gezellig en onvergetelijk maken. Maak er een coronaproof kerst van met familie of vrienden. Uiteraard horen kerstcadeaus bij de kerst, want wat is er nou leuker dan iemand verrassen? Waarschijnlijk ben je juist deze kerst op zoek naar de meest speciale en persoonlijke cadeaus. Maak het huis extra gezellig, stuur kerstcadeaus op naar je dierbaren of nodig een aantal personen uit en leg de cadeaus onder de kerstboom. Wij geven je graag wat tips bij de zoektocht naar de leukste kerstcadeaus.

Aan wie geef je een kerstcadeau?

Heb je lootjes getrokken of koop je kerstcadeaus voor meerdere mensen; het blijft altijd lastig om een gepast cadeau te kopen. Heeft de persoon een verlanglijstje of zijn de wensen kenbaar gemaakt? Probeer te achterhalen wat de persoon écht graag zou willen hebben. Is het een man of een vrouw, wat zijn de hobby’s, wat is de leeftijd, zijn er de laatste tijd bijzondere dingen gebeurd in zijn of haar leven… dit zijn een aantal vragen die je jezelf van tevoren kan afvragen om zo tot het gewenste cadeau te komen.

Kerstcadeaus met een budget

Misschien heb je wat ideeën of heb je het daadwerkelijke kerstcadeau al in gedachten. Als je lootjes hebt getrokken, staat het bedrag waarschijnlijk al vast. Is dit niet het geval dan moet je jezelf eerst afvragen wat je uit wilt geven voor het cadeau. Koop je liever één groot cadeau of kies je voor meerdere kleine cadeautjes? Veel websites bieden cadeaus aan in verschillende prijscategorieën om zo de keuze wat eenvoudiger te maken.

Ideeën voor een kerstcadeau

Er zijn verschillende soorten kerstcadeaus voor elk budget. Voor familie, vrienden of een andere dierbare. Al snel kijken we naar standaard cadeaus zoals kaarsen, geurstokjes, shower gel, sieraden of gereedschap. Maar wat dacht je van een bierbrouwset, een puzzel, een bluetooth speaker of laat mutsen borduren. Originele cadeaus zijn leuk om te ontvangen én te geven. Ze vallen bij de ontvanger vast en zeker in de smaak. Hij of zij weet in ieder geval dat je er moeite voor hebt gedaan.

Juist deze kerst is een persoonlijk kerstcadeau mooi om te geven. Is het bekend aan wie je het kerstcadeau geeft en welk prijskaartje eraan hangt, dan kan de zoektocht beginnen. Jij kan ervoor zorgen dat kerst 2002 onvergetelijk wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *