soorten docklevellers

Welke soorten dock levellers zijn er?

Een dock leveller overbrugt de opening tussen het voertuig en het laadperron, waardoor er soepel en veilig een goederenoverslag kan plaatsvinden. Als het om dock levellers gaat dan zijn er vele verschillende soorten. Denk bijvoorbeeld aan handbediende laadkleppen en automatische levellers. Dock levellers zorgen dus voor een efficiënte manier om het afstands- en niveauverschil tussen het laadperron en de vrachtwagen te overbruggen.

Soorten dock levellers

Voor ieder laadperron is er wel een passende oplossing te vinden. Of het nu gaat om een groot distributiecentrum of een magazijn met standaard vrachtwagens. Er is altijd wel een geschikte dock leveller te vinden. Hieronder hebben we de verschillende soorten dock levellers op een rij gezet.

 

Dock leveller met uitklapbare klep. Deze is geschikt voor de meeste panden waar standaard voertuigen opereren.

Dock leveller met uitschuifbare klep. Dit type is het meeste geschikt als er een groter bereik is vereist.

Combidock leveller. Deze dock leveller is toepasbaar bij laadperrons voor busjes en trailers.

Handbediende dock leveller. Dit type is geschikt voor situaties waar geen traditionele dock leveller gebruikt kan worden.

Dock levellers van Loading Systems

Loading Systems bieden de meeste efficiënte oplossing om het niveau- en afstandsverschil tussen het laadperron en het voertuig te overbruggen. De 50 jaar ervaring heeft eraan bijgedragen om modulaire, duurzame en betrouwbare dock levellers te produceren. Voor iedere klant specifieke vraag biedt Loading Systems een passende oplossing. Ook geven wij graag advies bij het tot stand komen van je nieuwbouw- of renovatieproject. Er zijn enorm veel opties beschikbaar als het gaat om dock levellers. Je kunt zelfs dock levellers op maat laten produceren om de het gebruiksgemak te verhogen, de integratie met andere producten mogelijk te maken en de veiligheid tijdens de goederenoverslag tussen het voertuig en het laadperron te bevorderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *