Welke verschillende vormen van gevelreclame kun je inzetten?

Ben je op zoek naar nieuwe manieren om jouw bedrijf meer onder de aandacht te brengen? In de loop der jaren is er veel concurrentie bijgekomen, waardoor jouw bedrijf ook ondergesneeuwd kan worden in het aanbod. Als je de naamsbekendheid van jouw bedrijf wilt vergroten, kan je onder andere kiezen voor gevelreclame. Er zijn verschillende vormen beschikbaar om uit te kiezen. Maar welke zijn dit dan precies? Hieronder staan de populairste varianten op een rij. 

Gevelborden zorgen voor informatie

Een van de eerste vormen van gevelreclame is door gebruik te maken van gevelborden. Deze kun je op ooghoogte aan de gevel hangen, waardoor voorbijgangers onbewust de informatie in zich opnemen. De borden zorgen immers voor informatie, maar nodigen tegelijkertijd ook uit om binnen te stappen. Het grootste voordeel is dat je hiermee niets aan het bedrijfspand verandert. Ook kan je deze helemaal aanpassen aan jouw bedrijf en waar jouw bedrijf precies voor staat. Je hoeft alleen nog maar een goed ontwerp te hebben en het bord op te hangen. 

Freesletters zorgen voor naamsbekendheid 

Een andere variant van gevelreclame is op het gebied van freesletters. Deze worden ook wel folieletters genoemd en zijn gemaakt met innoverende lasertechnieken. Je kan de letters in iedere gewenste kleur en vorm verkrijgen, waardoor je de reclame helemaal aan het imago van het bedrijf aanpast. De montage heeft ook verschillende mogelijkheden. Zo kan je ze direct op de gevel plaatsen, maar ook een afstand creëren. Voorbijgangers zien de naam van jouw bedrijf en de naam van het bedrijf blijft hangen bij voorbijgangers. 

Dag en nacht zichtbaar zijn

Een laatste mogelijkheid voor goede gevelreclame zijn doosletters. Dit zijn letters die in 3D ontworpen zijn, waardoor ze een bijzonder effect geven. De letters kan je in de gewenste kleuren realiseren, maar je kan er ook verlichting in doen om de reclame nog beter op te laten vallen. Zo ben je dag en nacht zichtbaar en kan de naamsbekendheid van jouw bedrijf aanzienlijk groeien. Door goed te kijken naar de huisstijl van jouw bedrijf, zorg je ervoor dat je resultaten krijgt. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *