Werk uitbesteden? Deze 3 professionals kunnen jou helpen

Hee ondernemer! Kom jij ook om in het werk? Iedere ondernemer kent het gevoel van een overvolle agenda met afspraken …  en laten we het over die lange to-do lijst maar niet hebben. Er zijn een aantal werkzaamheden die dan even aan de kant worden geschoven, zoals het bijhouden van de boekhouding. Dit zijn werkzaamheden die veel tijd kosten, zeker als je er geen opleiding voor gevolgd hebt. Voor deze werkzaamheden kun je gerust professionele hulp inschakelen. Er zijn professionals die dit werk beter en sneller voor je kunnen uitvoeren. Zo kun jij jouw kostbare tijd steken in wat voor jou belangrijk is. Het is dus zeker de investering waard! 

  1. IT adviseur

Werk jij met IT en wil je een IT infrastructuur die optimaal wordt ingericht, beheerd en beveiligd? Eentje die je beschermt tegen het hacken van jouw bedrijf? Dan kun je het beste een professional inzetten. Zo hoef jij je zelf niet in dit ingewikkelde wereldje te verdiepen. Een IT adviseur helpt jou met alles rondom de IT dienstverlening en staat voor je klaar voor al uw IT vraagstukken. Het laatste wat je als ondernemer wilt, is dat je gehackt wordt of dat door een storing je software het begeeft. Vandaag de dag is vrijwel elk bedrijf afhankelijk van internet, hardware en software. Het is dan ook van groot belang dat je deze goed beveiligd. Door je IT uit te besteden, heb je hier geen omkijken meer naar. 

  1. Een boekhouder 

Veel ondernemers schuiven de boekhouding door naar het einde van het jaar.  Wij snappen wel waarom, boekhouding is namelijk saai en niet voor iedereen een favoriet klusje. Maar toch is het niet slim om het te verschuiven, want juist op dit moment heb je meerdere afrondende taken waardoor de boekhouding helemaal op een vervelend moment komt. Een externe boekhouder is een goede keuze als je niet van cijfertjes houdt en zelf niet veel kent van de Nederlandse wetgeving rondom je bedrijfsbelastingen. De overheid past elk jaar weer richtlijnen aan en er komen altijd nieuwe wetten bij. Een boekhouder is hiervan op de hoogte. Daarnaast gebruiken ze softwareprogramma’s die voor jou soms onbetaalbaar zijn.

  1. Een recruiter

Wanneer je bedrijf hard groeit, heb je wel iets anders aan je hoofd dan het vinden van extra personeel. Het inzetten van een externe recruiter is hierbij een goed idee. Maar ook wanneer je werkt met tijdelijke projecten of evenementen kan een externe recruiter snel voor extra mankracht zorgen. Wanneer je het sollicitatieproces zelf doet, kost dit je veel tijd en moeite. Een externe recruiter gaat op zoek naar iemand die perfect bij jouw bedrijf past. Zo kun je passende werknemers aannemen zonder dat je zelf uren door LinkedIn hoeft te scrollen. 

 

Wil jij je als ondernemer weer focussen op de taken die voor jou belangrijk zijn; namelijk het ondernemen zelf? Schakel dan externe professionals in voor bovenstaande klussen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *