Wil je Amerikaanse vouwdozen kopen? Dit moet je weten!

Wil je Amerikaanse vouwdozen kopen? Dit moet je weten!

Heb je stevige dozen nodig waar je pakketjes in kunt verzenden? Dan zijn Amerikaanse vouwdozen uitermate geschikt. Amerikaanse vouwdozen zijn eigenlijk de standaard dozen. Deze dozen worden het vaakst gebruikt om pakketjes te verzenden. Wil je Amerikaanse vouwdozen kopen? Dan kan op ds80.nl. In dit artikel kom je alles te weten over de Amerikaanse vouwdozen en de voordelen ervan.

 

Wat zijn de voordelen van Amerikaanse vouwdozen?

Amerikaanse vouwdozen bieden enorm veel voordelen. Deze zijn erg stevig en kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Daarnaast zijn de dozen ook nog eens heel budgetvriendelijk. De dozen worden namelijk in grote aantallen tegelijk geproduceerd. Bovendien nemen de dozen weinig ruimte in beslag en zijn ze licht van gewicht, waardoor de dozen makkelijk opgeborgen kunnen worden. Amerikaanse vouwdozen bieden talloze mogelijkheden. Deze kunnen zwaar gewicht dragen, maar ook voor lichtgewicht zijn de dozen geschikt. Bovendien is het mogelijk om breekbare producten goed te beschermen.

 

Waar zijn de dozen van gemaakt?

De Amerikaanse dozen zijn gemaakt van golfkarton. Afhankelijk van het gewicht dat in de doos moet, kun je kiezen uit verschillende soorten golfkarton. Zo is er enkelgolfkarton B-golf en enkelgolfkarton C-golf. Enkelgolfkarton is bedoeld voor de wat lichtere materialen. Als je zwaardere materialen in de doos wilt vervoeren, zul je al snel over moeten gaan op dubbelgolfkarton. Ook hiervan zijn twee varianten beschikbaar, namelijk dubbelgolfkarton BC-golf en dubbelgolfkarton EB-golf.

 

Hoe groot zijn de dozen

Aangezien de Amerikaanse dozen voor diverse doeleinden worden gebruikt, zijn deze er ook in verschillende maten. De lengte varieert van 110 millimeter voor een kleine doos tot 850 millimeter voor een grote doos. De kleinste Amerikaanse dozen zijn 90 millimeter breed, terwijl de grootse dozen een breedte van 600 millimeter hebben. Ook de hoogtes lopen nogal uiteen: van 90 millimeter tot 500 millimeter. Uiteraard hebben al die verschillende afmetingen invloed op de inhoudt. Die varieert van 1,04 liter tot 216 liter – en aller ertussenin. Er is volop keus dus.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *