Zo verras je een collega tijdens een stressvolle periode

Het is een lastige tijd waarin we elkaar weinig zien. Helaas werken we weinig op kantoor waardoor we onze collega’s niet veel zien. Sommige collega’s zullen deze tijd als stressvol ervaren. De hele dag thuis werken omringd door een partner en kinderen kan de nodige spanning opleveren. Verras daarom jouw lieve collega eens met een kaartje of een klein cadeautje. Laat zien dat ze er niet alleen voor staat in deze bewogen periode en steek haar een hart onder de riem. Wij hebben hieronder een hele leuke cadeautip.

Veganly

Veganly heeft namelijk ontzettend veel 100% vegan verzorgingsproducten die dierproefvrij zijn. Alle bio verzorgingsproducten zijn met de hand gemaakt zodat het gebruik van ingrediënten volledig transparant is.

Verzorgingsproduct op maat

Daarnaast zijn er speciale producten die zorgen voor een Detox-reinigend effect, maar er zijn ook verzorgingsproducten die verzorgend zijn voor droog haar en een droge huid. In veel verzorgingsproducten zit vaak een minerale olie die kan zorgen voor huidproblemen zoals huiduitslag, bijvoorbeeld acne. In de producten van Veganly zit een plantaardige olie die boordevol gezonde mineralen en vitamines zit.

Vergeet jezelf niet!

Naast beweging kan een warm bad of een lange douche zorgen voor ontspanning. Maak je collega duidelijk dat ze bewust een moment van ontspanning moet nemen op een dag. Geeft haar een fijn product van Veganly om te ontspannen. Ga bijvoorbeeld voor een lekkere bodylotion of een gezichtsmasker. Het gezichtsmasker is verfrissend en zorgt daarnaast ook nog eens voor minder (werk-gerelateerde) rimpels. Dit is een ideaal cadeautje. Je kan er een leuk kaartje bij sturen. Hier knapt je collega zeker van op. De producten van Veganly zijn verklaarbaar via de webshop. Neem een kijken op in de vegan shop en bestel voor jezelf ook eens wat! Dit is nu eenmaal een lastige periode. Verwen daarom ook jezelf!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *