Zo vind je je ideale baan in Amsterdam

Zou je graag willen werken in Amsterdam? En weet je niet hoe goed hoe je aan je nieuwe baan moet komen? Gelukkig heb je in Amsterdam voldoende vacatures. Op vacaturewebsites als Werkzoeken.nl en Indeed staan op dit moment honderden vacatures online. In dit artikel lees je hoe je snel aan een nieuwe baan komt.

Tip 1: Waar zou je graag willen werken in Amsterdam?

Bij het zoeken naar werk speelt de locatie ook een rol. Denk daarom na waar je graag zou willen werken. Misschien wil je graag in de Zuidas werken, of werk je liever bij de grachtengordel.
Gelukkig heb je in Amsterdam veel restaurantjes en barretjes. Zeker als je een leuk, informeel team hebt is het leuk om hier elkaar beter te leren kennen. Niet onbelangrijk om mee te nemen!

Tip 2: Gebruik een vacaturewebsite

Het grote voordeel aan het gebruik van een vacaturewebsite is dat je de vacatures naar wens kunt filteren. Zo kan je filteren naar branche, het aantal uur dat je wilt werken en natuurlijk de plaats waar je wilt werken. Filter op ‘Amsterdam’ en je ontdekt allerlei vacatures die aansluiten bij je gewenste regio.

Tip 3: Schakel je netwerk in

Tot slot is het aan te raden om je netwerk in te schakelen. Vertel aan zoveel mogelijk mensen dat je op zoek bent naar werk in regio Amsterdam en dat alle hulp welkom is. Vaak zijn je naasten niet te beroerd om even mee te denken!

Vertel het dus aan zo veel mogelijk mensen. Communiceer het bijvoorbeeld op social media als LinkedIn. Op LinkedIn vind je een hoop ‘verbinders’ die je doorverwijzen naar mooie opdrachtgevers.

Hopelijk heb je na het lezen van de bovenstaande voldoende inspiratie opgehaald bij het vinden van een geschikte baan. Veel succes bij je zoektocht naar een baan in Amsterdam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *