De onbekende mogelijkheden van tape bedrukken

Tape bedrukken is een veelgebruikte methode om dozen en pakketten te sluiten en te identificeren tijdens de verzending. Maar wist je dat er veel meer mogelijkheden zijn met bedrukte tape dan alleen het toevoegen van een logo of bedrijfsnaam? In dit artikel verkennen we de mogelijkheden van tape bedrukken.

Maatwerk ontwerpen

Het bedrukken van tape kan op maat gemaakt worden voor elk bedrijf. Het ontwerp kan aangepast worden aan de specifieke wensen en behoeften van het bedrijf, van kleuren tot lettertypen tot afbeeldingen. Hierdoor kan de tape niet alleen functioneel zijn, maar ook een marketingtool worden om het merk te promoten.

Anti-namaak mogelijkheden

Bedrukte tape kan ook worden gebruikt als anti-namaak middel. Door het gebruik van speciale inkten en ontwerpen kan de tape moeilijk nagemaakt worden, waardoor het de veiligheid van het pakket verhoogt en de kans op fraude vermindert.

Temperatuurgevoelige tape

Temperatuurgevoelige tape is een nieuwe ontwikkeling in de tape-industrie. Dit type tape verandert van kleur wanneer het wordt blootgesteld aan een bepaalde temperatuur, waardoor het een effectieve manier is om te controleren of het pakket op de juiste temperatuur is bewaard tijdens verzending.

Tape met QR-codes

QR-codes worden steeds vaker gebruikt voor het tracken en traceren van producten. Door het toevoegen van een QR-code op de bedrukte tape kan de ontvanger gemakkelijk informatie opvragen over het pakket, zoals de verzenddatum en de locatie van het pakket.

Conclusie

Het bedrukken van tape biedt meer mogelijkheden dan alleen het toevoegen van een logo of bedrijfsnaam. Door het gebruik van maatwerk ontwerpen, anti-namaak mogelijkheden, temperatuurgevoelige tape en tape met QR-codes, kan de tape functioneel zijn en tegelijkertijd bijdragen aan de branding en de veiligheid van het bedrijf. Het is tijd om de onbekende mogelijkheden van tape bedrukken te verkennen. Ontdek wat het voor jouw bedrijf kan betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *