Een Bedankt cadeau voor een Collega of Medewerker

Het komt dagelijks voor dat er werknemers opzeggen en bij een andere werkgever gaan werken.
Voor elk bedrijf is het goed als er doorloop in het personeelsbestand is, zodat er weer nieuwe ideeën en energie in het bedrijf komen.
Het verschilt van mens tot mens (het lijkt wel het echte leven), hoe collega’s met elkaar omgaan en of ze een goede band met elkaar opbouwen.
Sommige mensen zien werk alleen als werk en willen geen overlap richting hun privé leven. Terwijl andere mensen een goede band opbouwen met één of meerdere collega’s en daar ook privé mee omgaan.
Zeker als er goede verhoudingen zijn, is het jammer als de betreffende collega vertrekt.
Uiteraard wil je de collega die weggaat wel bedanken voor de leuke samenwerking die je hebt gehad en je waardering laten blijken.

Leuke bedankt cadeau tips

Ook per bedrijf verschilt het hoe er wordt omgegaan met het bedankt cadeau.
Er zijn bedrijven waarbij de werkgever het cadeau betaalt, soms komt dit uit een personeelspot. Of er wordt door een actieveling met de pet rondgegaan, om een mooi bedrag in te zamelen voor het bedankt cadeau.
Voor collega’s/werknemers waarvan bekend is dat ze een hobby of bepaalde interesse hebben, is het makkelijker om iets cadeau te geven dan voor een collega waarvan je niet specifiek weet wat hij leuk vindt.
Bij Kadogalerie vind je een grote keuze uit allerlei originele bedankt cadeaus.
Een kaars, een mok, een spel, een glas, een emmer, een bierpul, chocolade, thee, een zeeppompje… je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een artikel waarbij het bedankt thema eruit springt. Superleuk om zo’n kleinigheidje te geven.
Nog leuker is het om een cadeaupakket met bedankt cadeaus te geven. Daarbij worden allerlei leuke artikelen gecombineerd (uiteraard met het bedankt thema) en in een mooie cadeaudoos verpakt. Zo verras je je collega/werknemer op een passende manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *