Hulpmiddelen voor je thuiswerkende medewerkers

Nu thuiswerken de nieuwe standaard is geworden voor veel bedrijven, neemt de behoefte toe aan hulpmiddelen die het thuiswerken ondersteunen.

Hoe kun je als werkgever je medewerkers ondersteunen?
Als je overgaat tot het financieren van een werkruimte, een bureau of andere grote hulpmiddelen, dan is de financiële investering in deze soms financieel moeilijke tijden erg groot.
Je kunt het ook zoeken in kleinere hulpmiddelen. Deze zijn vaak een stuk goedkoper en helpen je thuiswerkende medewerkers evengoed. Bovendien verbetert het de motivatie als je meedenkt met je medewerkers. Vergeet overigens niet dat thuiswerkers ook voor besparingen zorgen, tenslotte worden op kantoor minder (variabele) kosten gemaakt voor bijvoorbeeld koffie en thee, papier, licht en verwarming etc.

Een schootkussen voor je laptop
Een handig hulpmiddel voor een thuiswerker is een schootkussen. Een schootkussen, ook genaamd laptop kussen, kan gemakkelijk gebruikt worden bij het werken met de laptop op schoot. Het schootkussen absorbeert namelijk de warmte die de laptop afgeeft. Het is niet aan te raden de hele werkdag een schootkussen te gebruiken, maar door met de laptop eens op een andere plek te zitten komt het lichaam in andere houdingen te zitten. Dit kan klachten voorkomen.
Daarnaast wordt er veel meer op de laptop gewerkt en lopen werk en privé-tijd enigszins door elkaar. Dit heet “blurren”. Vaak wordt ’s avonds tijdens het televisie kijken nog even de mail doorgenomen. Dit kan vanaf nu op een verantwoorde manier gebeuren.

Wat zijn de eigenschappen van een schootkussen?
Een schootdienblad heeft een harde toplaag, het werkblad, meestal van mdf, en een zacht katoenen kussen aan de onderzijde van het blad. Het kussen is gevuld met zacht materiaal, waardoor het heel flexibel is. Een bijzondere combinatie, want je kunt het voor veel activiteiten gebruiken.

Een schootkussen is voor veel activiteiten bruikbaar. Uiteraard voor het werken met de laptop.
Als laptopkussen leent het zich uitstekend om als ondergrond te dienen bij het gebruik van een laptop (de vulling, polystyreen balletjes, is warmte isolerend en voorkomt warmte-uitslag bij langdurig gebruik van een laptop op schoot).
Daarnaast kan het kussen gebruikt worden voor bij het eten, hobby’s (puzzelen, handwerken) of op reis als tafeltje voor de kinderen achterin de auto.

Door een schootdienblad te verstrekken aan je medewerkers geef je ze een leuk artikel dat zowel voor werk als privé zaken bruikbaar is. Een dankbaar artikel.
Informeer eens naar de mogelijkheden bij de specialist in Nederland.
Bezoek de website van Kadogalerie uit Haarlem. Met ongeveer 100 verschillende designs met verschillende kleuren kussens en mooie afbeeldingen is Kadogalerie een van de grootste aanbieders van deze schootkussens in Nederland en België. Wil je voor je bedrijf meerdere exemplaren aanschaffen? Vraag een offerte aan en bel (023-5837837) of email.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *