In welk product kan ik het beste mijn geld in investeren?

Investeren is tegenwoordig ontzettend belangrijk geworden. Niet alleen voor de echte ondernemers, de kans is groot dat er ook in jouw familie iemand investeert. Denk bijvoorbeeld aan een huis kopen of beleggen voor je pensioen . In het verleden werd er nogal geleund op de spaarrekeningen. Door je geld op een spaarrekening te zetten kreeg je een goed bedrag terug als vertrouwen in de bank. De rentes tegenwoordig zo laag dat mensen in andere zaken zijn gaan investeren. Nu blijft de vraag in welk product kan ik het beste mijn geld in investeren? Antwoord op deze vraag krijg je in dit artikel.

Aandelen

Geld investeren in aandelen is een veel voorkomende manier van investeren. Met de toename van de online brokers wordt het handelen in aandelen toegankelijk voor vrijwel iedereen. Beleggingen in de lange of korte termijn zijn allebei mogelijk. Beleggen op de lange termijn is zeer populair aangezien je dan minder risico loopt dan beleggen op korte termijn. Veel mensen beleggen op de lange termijn omdat ze extra geld willen hebben voor hun pensioen, pensioen beleggen heet dat. Op korte termijn beleggen doen mensen ook alleen met veel geld. Met de korte belegging verwachten ze ook veel geld terug te verdienen

Goud

Als de koersen in aandelen dalen kiezen veel mensen ervoor om te investeren in goud omdat de koers van goud dan zal stijgen. Fysiek goud kopen levert alleen bij verkoop geld op. Je kan er ook voor kiezen om gouden sieraden te kopen. Het is een kleine investering maar na jaren zal de investering meer waard worden. Als je meer geld wilt investeren in goud dan kan je het beste goudstaven kopen. De goudstaven zijn in verschillende varianten beschikbaar, namelijk vanaf 1 tot 100 gram per staaf.

Bouwgrond

Ontroerend goed projecten hebben natuurlijk bouwgrond nodig. Het opkopen van bouwgrond kan een hele interessante diepte-investering zijn. Met name bouwgrond in de buurt van de randstad is zeer in trek aangezien daar ontzettend veel gebouwd wordt. Veel gemeenten kopen de laatste jaren veel grond op van particulieren om hier sociale huurwoningen op te bouwen.

Stenen

Stenen, gebouwen of huizen. Hoe je het ook wilt noemen stenen worden meestal meer waard dan dat de investering in eerste instantie was. De waarde van een woning stijgt in Nederland enorm. Het investeren in vastgoed obligaties is tegenwoordig ontzettend populair met name onder de mensen die wat meer geld te besteden hebben. Door het direct verhuren van een obligatie verdien je als ondernemer geld.

Horloges

Horloges zijn ontzettend interessante handels objecten. Als je veilig spaargeld wilt investeren dan is een kostbaar horloge aanschaffen een goede optie. Zolang het horloge maar niet beschadigd zal het meer waard worden. Als je echt veel geld wilt verdienen in de markt dan zou je je moeten investeren in vintage watches. Denk bijvoorbeeld aan Rolex of AP-horloges. Er zit helaas wel een risico aan het sparen van deze vintage watches. Ze zijn ontzettend moeilijk te verkrijgen en ze worden vaak gestolen omdat mensen weten dat ze enorm veel geld waard zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *