Tips voor betaalbare tuininrichting

We willen natuurlijk allemaal dat onze tuin er mooi bijstaat. Als je dit goed aan wil pakken, lijkt het al snel dat het handen vol met geld moet kosten. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Met een paar handige tips en aanpassingen ziet jouw tuin er al snel op en top uit, zonder dat je je eigen spaarrekening hoeft te plunderen!

Overkapping

Een grote overkapping in je tuin, het ziet er prachtig uit, maar is ook peperduur. Je kunt er ook voor kiezen om op een andere manier een lekker zithoekje te creëren. Gewoon een mooi stukje terras tussen de plantjes, een schaduwdoek ophangen of gewoon heel simpel een parasol aanschaffen!

Grasmat

Tegenwoordig heb je kunstgras dat vrijwel niet van echt gras te onderscheiden is. Dit is natuurlijk niet voor niks en hier hangt dan ook vaak een flink prijskaartje aan. Een goedkope variant hiervoor is zelf je gazon inzaaien. Als je dit goed bijhoudt en blijft verzorgen, krijg je ook op deze manier een prachtige grasmat.

Schutting

Voor de omheining van je tuin, denk je al snel aan een standaard houten schutting die je meestal ziet bij mensen thuis. Dit ziet er inderdaad gelikt uit, maar de kosten van het zetten en het materiaal samen kunnen hoog oplopen. Je kunt er ook voor kiezen om kastanje schapenhek te plaatsen als schutting. Dit is eenvoudig zelf te plaatsen, waardoor je veel geld bespaard aan installatiekosten. Het schapenhek is ook nog eenvoudig terug op te rollen of te verplaatsen, zodat het nooit weggegooid geld is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *