Twee manieren om een pakket persoonlijk te maken

Als klanten een bestelling bij jou plaatsen is het leuk om jouw waardering te laten blijken. Om jouw klanten te verassen kun je de bestelling personaliseren. Als de klant het pakket openmaakt zal hij of zij zich vereerd voelen dat jij de moeite hebt genomen om de bestelling te personaliseren. Als je een groot bedrijf hebt, is het lastig om alle bestellingen te personaliseren. Dit komt omdat het veel tijd kost. Heb je een klein bedrijf? Dan is het een goed plan om het wel te doen, als je er de tijd voor hebt. Ben je benieuwd hoe je dit het beste kunt doen? Lees dan verder!

Handgeschreven kaartje

Tegenwoordig wordt veel online gedaan en wordt er bijna niks meer met de hand geschreven. Mensen voelen zich online al snel een nummer en niet gewaardeerd. Als je jouw klanten een glimlach wil bezorgen bij het openen van het pakketje, kun je er een handgeschreven kaartje bijvoegen. Begin het kaartje met de naam van degene die het besteld heeft. Vervolgens kun je er bijvoorbeeld: ‘bedankt voor je bestelling’ opschrijven.

Geprint kaartje

Wil je graag jouw waardering uitspreken naar jouw klanten, maar heb je geen tijd om bij elke bestelling een handgeschreven kaartje te voegen? Dan kun je ook kaartjes laten bedrukken met een leuke tekst erop. Kies een tekst zoals: ‘Hoi…. Bedankt voor je bestelling en ik hoop dat je er veel plezier van hebt’. Na de aanhef schrijf je dan alleen de naam van de klant. Op deze manier heb je een persoonlijk kaartje, zonder dat het veel tijd kost.

Ontdek het ruime assortiment!

Je kunt dus op verschillende manieren laten blijken dat je jouw klanten waardeert. Als je dit belangrijk vindt en er extra tijd voor wil vrijmaken, kun je zelf een kaartje schrijven. Heb je weinig tijd om het zelf te schrijven, maar vind je het wel belangrijk? Ontwerp dan een kaartje met een standaard tekst en schrijf alleen de naam van de klant erop. Wil je het pakket echt afmaken en mooi inpakken met vloeipapier en een lint? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop.nl en ontdek het ruime assortiment aan vloeipapier, stickers en linten. Wil je opvallen met jouw logo? Dan kun je bij Rotim ook verzenddozen en papieren tasjes bedrukken met jouw logo. Wil je meer informatie over het bedrukken van verzendmaterialen? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren over de verschillende mogelijkheden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *