Unieke vergaderlocatie in Rotterdam

Een goede vergadering organiseren kan behoorlijk stressvol zijn. U moet met veel aspecten rekening houden. De Kuip Rotterdam is een plek dat helpt uw vergadering of evenement tot een succes te brengen. Inspirerende zalen, fijne keuken én professionele begeleiding zijn onmisbaar voor het organiseren van een goede bijeenkomst. Wie wil er nou niet een keer in de perszaal zitten van De Kuip? Lees hieronder meer!

Diverse mogelijkheden

De mogelijkheden in het stadion zijn eindeloos. U kunt kiezen voor één van de 17 zalen, maar denk ook aan de exclusieve locaties die De kuip zo’n unieke evenementenlocatie maken: de legendarische spelerstunnel, de Perszaal, de tribune, de kleedkamers en gedurende de zomerstop eveneens het heilige gras van de mooiste grasmat van Nederland. Elke ruimte is uniek en verschilt per capaciteit. Ook met corona kan rekening worden gehouden in de groottes van de zalen.

Minder zorgen

Wanneer u besluit een evenement in De Kuip te organiseren bent u ervan verzekerd dat alle goed geregeld is, doordat ze werken met een full serviceformule. Dat houdt in dat het team al uw zorgen uit handen neemt. Het team van De Kuip bestaat uit vakmensen die beschikken over een breed netwerk. U wordt ondersteund op het alle gebieden. Van Styling tot techniek, van catering tot veiligheid.

Bereikbaarheid

Naast de verzorging is De Kuip ook makkelijk bereikbaar. Het stadion ligt centraal gelegen en zowel goed bereikbaar met de auto als het openbaar vervoer. Voor de deur vind je 1000 gratis parkeerplekken.

Ook tijdens Corona

Ook de kuip heeft de nodige Corona-maatregelen getroffen. Zo is er genoeg ruimte voor 1,5 meter afstand en beschikken alle ruimtes over goede ventilatie. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om in de buitenlucht te zijn. Bent u van plan om binnenkort een bijeenkomst te houden op een unieke plek? De Kuip is dé vergaderlocatie Rotterdam. Kijk op de website van De Kuip en vraag gratis een offerte aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *