Wat zijn de meest bijzondere congreslocaties?

Een bijzondere congreslocatie wordt gekenmerkt daar een rustgevende en inspirerende uitstraling. Gelegen in de natuur met uitzicht op het vele groen. Van de natuur krijgen uw congresdeelnemers veel energie en inspiratie. Naast de ligging spelen gastvrijheid, food & beverage en faciliteiten ook een belangrijke rol. Benieuwd naar de meest bijzondere congreslocaties? Lees dan hier verder.

Diversiteit aan congreszalen
Uw congres heeft vast een gevarieerd programma: een combinatie van plenaire- en breakoutrondes, afgewisseld met verschillende pauzemomenten. Een congreslocatie dient een grote diversiteit aan zalen te bieden. Zodat grote als kleine groepen samen kunnen komen en ene gevarieerd programma ondersteunen.

Buiten vergaderen
Ga naar buiten. Laat letterlijk een frisse wind waaien tijdens het congres. Kies een congreslocatie op een landgoed, zodat de breakout sessies ook buiten kunnen worden ingericht. Meerdere groepen verspreid over een landgoed of de tuin van de congreslocatie. Buiten vergaderen geeft een boost aan het congres, het biedt een gevoel van vrijheid en brengt nieuwe inzichten. Denk bijvoorbeeld aan een kringopstelling van boomstammen of aan een grote (picknick) tafel.

Daglicht
Als buiten vergaderen geen optie is vanwege het Nederlandse weer, kies dan een congreslocatie met zalen met veel daglicht en zorg dat deelnemers altijd tijdens de pauzes naar buiten kunnen voor een wandeling over het landgoed, een koffiebreak met weids uitzicht.

Overnachten
Als u een meerdaags evenement organiseert, is het ook mogelijk om samen met uw gasten te verblijven in ons hotel. Hier zult u in alle comfort genieten van de rust en energie opdoen voor de volgende congresdag. De Ruwenberg biedt 3 verschillende soorten hotelkamers: de Comfort Kamer, de Superior Kamer en de Executive Suite. Alle drie de kamers zijn voorzien van comfort, gratis Wi-Fi (privé netwerk), een flatscreen TV, airconditioning en een badkamer met douche. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze parkeergelegenheid, het zwembad, de sauna en sportfaciliteiten als tennisbaan, fitnessruimte en squashbaan.

Bij De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 conferentie- en vergaderzalen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse meetings, vergaderingen en conferenties. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te stappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *