Bedrijfsprinters

Bedrijfsprinters een must voor iedere organisatie

“Vroeger” stuurde we alles naar een drukkerij of een copyshop. Duizend keer heen en weer mailen voordat de opdracht helemaal duidelijk was. En dan moest het drukwerk ook nog eens gehaald of gebracht worden. Gelukkig is die tijd voorbij. Met een bedrijfsprinter van nu kun je kwalitatief zeer goede prints maken en daarnaast zijn ze ook nog eens eenvoudig in gebruik door de nieuwe technologieën.

Bedrijfsprinter is een verlengstuk van de organisatie

De bedrijfsprinters van nu kunnen helemaal geoptimaliseerd worden in uw bedrijfsproces. Een vaak voorkomende term in het werkveld tegenwoordig is “Flexwerken”. Waar u ook bent, u kunt tegenwoordig werken. Voor een bedrijfsprinter is dit ook handig want u kunt overal vandaan uw printopdracht versturen. Heeft uw collega een printje nodig, dan print u het toch even af vanaf een externe locatie. Met een Xerox printer is dit zelfs al mogelijk vanaf uw smartphone.

Bedrijfsprinters ook uitermate geschikt voor beursmateriaal

Maar bedrijfsprinters kunnen hedendaags ook heel goed ingezet worden voor beursmateriaal. De hoogwaardige kwaliteit die een drukkerij u belooft, kunt u uzelf nu ook beloven met een bedrijfsprinter. Hierdoor kunt u uw drukwerk in eigen beheer houden en zit u dus niet meer aan “aanlever deadlines” vast waardoor u een stuk flexibeler bent. De bedrijfsprinters zijn eenvoudig te bedienen waardoor iedereen binnen uw organisatie me de apparaten overweg kan. U kunt nu zelf uw visitekaartjes, flyers en andere promotiematerialen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *