Bitcoins verkopen, hoe werkt dat precies?

Met cryptocurrency kun je tegenwoordig de gekste dingen verkopen. De rekening op het terras, aankopen op internet en er zijn zelfs huizen die je met Bitcoins kunt kopen. De waarde van eén Bitcoin is op dit moment over de €8000,-. Als je deze wilt verkopen wil je dat natuurlijk wel op de veiligste manier. De Koers betekend alles, neem vooral rustig de tijd om de koers te begrijpen.

Hoe moet ik mijn Bitcoins verkopen?

Je kunt Bitcoins op verschillende manier verkopen. De veiligste manier om dit te doen is via een exchange. Dit zijn platformen waar je bitcoins kunt kopen en verkopen. Je betaald dan een klein percentage over je het gekochte of verkochte aantal Bitcoin. Verkoop je Bitcoins ook altijd op een computer waar verschillende beschermingsprogramma’s op zitten. Zo kunnen cybercriminelen niet meekijken.

Wanneer moet ik mijn Bitcoins verkopen?

Dit is altijd lastig te bepalen, want de waarde van Bitcoin veranderd elke dag. Je kunt veel informatie uit de huidige koers halen, Bekijk hier de Bitcoin koers. Er zijn ook verschillende websites waar tactieken op staan. We raden je aan om eerst zelf op onderzoek uit te gaan. De Bitcoins die je op dit moment in bezit hebt zitten als het goed is veilig opgeborgen een wallet. Mocht dit niet het geval zijn dan raden wij je aan dit zo snel mogelijk te doen. Als je Bitcoins niet in een wallet zitten kunnen cybercriminelen deze makkelijk stelen.

Ethereum verkopen

Bij Ethereum kun je de Ether aan bedrijven verkopen. Veel ondernemers investeren in Ethereum, omdat met deze tokens apps worden ontwikkeld. Er zijn natuurlijk ook altijd particuliere die Ether willen kopen. Bij alle cryptocurrency raden wij aan om de koers in de gaten te houden zo ook bij Ethereum de waarde ligt nu iets boven de €200,-. Bekijk hier de Ethereum koers

Handige tips voor het kopen en verkopen van Bitcoins

  • Bestudeer de huidige koers
  • Zorg voor een goede timing om de cryptocurrency te kopen
  • Vergelijk verschillende aanbieders
  • Koop je Bitcoin bij een persoon (online of offline)
  • Investeer het geld wat je ook zou mogen verliezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *