De voordelen van e-learning in de zorg

Als je in de zorg werkt, moet je kennis steeds up-to-date blijven en in de steeds veranderend omgeving van de zorg, ook steeds vernieuwd worden. Dit kan met bijvoorbeeld een e-learning zorg. Met de e-learning voor in de zorg van e-learning made easy, ligt de focus uitsluitend op zorg en de nieuwste thema’s komen hierbij aan bod. Wij leggen je uit waarom je met een e-learning in de zorg, altijd op de hoogte blijft.

Maandelijkse uitbreiding met nieuwe modules

Wetten veranderen en het werk in de zorg veranderd daardoor ook. De modules van e-learning made easy worden maandelijks daarom ook bijgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan e-learning over de wet Zorg en Dwang. De modules bevatten leerdoelen die jouw op weg helpen om helemaal op de hoogte te blijven in je eigen vakgebied.

E-learnings per niveau

Er zijn speciale modules voor elk niveau. Zo zijn en modules voor niveau 1 en 2, maar ook 3,4 en 5. Denk aan onderwerpen als medicatieveiligheid, omaha system en omgaan met ziektes. In de e-learning zorg staat alles dat je moet weten om uitstekende zorgmedewerker te zijn en blijven.

E-learning vanuit thuis

e-learning is een perfect alternatief voor klassikale scholing. Werk wanneer je uitkomt op elk tijdstip van de dag aan de e-learning. Je bepaald op deze manier je leerpad helemaal zelf. De cursus is afwisselend met tekst en video en vraagt ook om interactie. Er is zelfs mogelijkheid om jezelf tussendoor te testen.

Betaalbare oplossing

e-learning made easy maakt gebruik van lage opstarttarieven en is dus voor iedereen toegankelijk. Organisaties met een eigen leeromgeving kunnen een koppeling afnemen tussen de twee leermanagementsystemen. Dit verlaagd de kosten enorm. Als de organisaties nog geen eigen leeromgeving heeft, kan er in een externe leeromgeving gewerkt worden. Er is een helpdesk die op elk moment benaderd kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *