Gepersonaliseerde drinkflessen bedrukken

Wil jij ervoor zorgen dat al je zakelijke relaties hun water drinken uit een prachtige drinkfles met jouw logo erop bedrukt? Je kunt drinkflessen bedrukken in allerlei soorten en maten, dus je kunt ze helemaal personaliseren naar eigen wens.

Het ontwerp voor drinkflessen bedrukken

Als je erover aan het nadenken bent wat voor ontwerp je wilt bedrukken op je drinkflessen is het belangrijk om te weten dat vrijwel alles mogelijk is. Je kunt voor iets simpels kiezen als bijvoorbeeld alleen je bedrijfslogo of naam, maar je kunt ze ook volledig anders ontwerpen. Als je een beetje verstand hebt van ontwerpen kun je ervoor kiezen om deze zelf al te maken. Meestal hebben mensen hier echter een beetje hulp bij nodig, dus kun je de mensen van Pro-Merchandise altijd inschakelen om je hierbij te ondersteunen.

 

Kleuren van drinkflessen bedrukken

Bij het productieproces is er een grote keuze aan allerlei kleuren. Hierdoor weet je zeker dat de bedrukte flessen zoveel mogelijk overeenkomen met het afgeleverde ontwerp. De kwaliteit wordt ook uitstekend gewaarborgd, doordat ze worden bedrukt binnen het eigen bedrijf.

Waarom drinkflessen laten bedrukken?

Iedereen drinkt, waardoor drinkflessen de ideale relatiegeschenken zijn. Als je deze flessen vervolgens eerst bedrukt met je eigen bedrijfslogo maak je sluikreclame bij alle andere mensen die de mensen zien drinken.

Soorten drinkflessen

Als je aan het nadenken ben over het bedrukken van drinkflessen moet je ook bij jezelf nagaan wat voor soort drinkflessen beter passen. Als je bijvoorbeeld aan alle spelers binnen een sportvereniging drinkflessen wilt uitdelen kun je er misschien beter voor kiezen om bidons te laten bedrukken. Echter kun je als zakelijk relatiegeschenk misschien beter gaan voor een thermosfles, zodat mensen er ook koffie in kunnen bewaren als ze bijvoorbeeld op zakenreis gaan.

Extra’s bij drinkflessen bedrukken

Als je toch bezig bent, kun je hier ook nog wel wat extra’s aan toevoegen. Zo kan het bijvoorbeeld ook een goed idee zijn om de bidonhouder te personaliseren waar de bedrukte bidons in worden gelegd. Als sportvereniging zal je hierdoor overal herkenbaar zijn en weet je zeker dat je de drinkflessen niet kwijt zal raken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *