Heb jij al een gepaste outfit voor je volgende meeting?

De grote meerderheid van de vrouwen staat de avond voor een belangrijke meeting een uur voor de kleerkast. Ze past ieder bloesje tot ze uiteindelijk een perfecte outfit heeft gevonden. Maar ook veel mannen zijn met hun kledij bezig want geef nu eerlijk toe? Ook dit is deel van de marketing van jouw bedrijf. Hoe je ervoor komt als consultant, directeur of welke functie je ook hebt, een deftig voorkomen is in iedere situatie belangrijk. Afhankelijk van het evenement of meeting kan je opteren om casual of business chique te gaan. Hierbij kan je ook nog opteren voor een leren laptoptas van Plevier die je outfit compleet zal maken.

Vind een balans tussen werk en privé

Wanneer je enorm gedreven bent in je werk durf je al eens de controle te verliezen tussen werk en privé. Probeer toch een zekere balans te zoeken tussen beide. Dit kan je opvangen door ook privé activiteiten in jouw agenda te zetten. Zo weet je dat je wel vrij moet nemen op deze momenten. Plan bijvoorbeeld iedere avond een uurtje in om naar de sportschool te gaan. Op deze manier zal je er ook effectief tijd voor nemen en het niet uit het oog verliezen. Draag jezelf bijvoorbeeld op dat je enkel werkt op kantoor en laat je laptop daar (tip: business tassen). Zo associeer je thuis met rust en kan je volledig ontspannen. Het is niet altijd makkelijk of haalbaar om een avond niets te doen voor het werk maar probeer het toch zoveel mogelijk te vermijden.

Maak van je passie je werk

Probeer je werk niet te zien als iets dat moet maar als iets dat je wilt doen en dus ook graag doet. Van zodra dit je lukt zal je steeds met plezier gaan werken en zal je ook niet worden afgeschrikt als je overuren moet maken of in het weekend eens een dag op kantoor moet zijn. Wanneer je zelfstandige bent en uw eigen baas bent zal het zelfs niet ongewoon zijn om zeven dagen in de week te werken. Maar je zal werk meer beginnen aanschouwen als je passie en soms gebeurt het zelfs dat mensen hun werk zien als hun hobby.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *