Het ideale moment om in de tuin te werken

Zwoegen in de tuin doe je natuurlijk liever wanneer het niet met bakken uit de hemel komt. Het is dan ook niet ideaal om elektrische apparaten tijdens regenbuien te gebruiken. De zomer komt dat zeker goed van pas als je weer eens zin hebt om de heg te snoeien of het gras te maaien. Wat voor tuin je ook hebt, met veel bomen en struiken of een grote grasmat, www.detuinmachineshop.nl zou je zeker kunnen helpen om het juiste gereedschap te vinden.

Wintervoorbereiding

Voor de winter zullen bepaalde bomen en struiken je erg dankbaar zijn als je ze helemaal snoeit en winterklaar maakt. In de koude maanden zullen ze toch niet zo veel hebben aan allemaal extra takken zonder blaadjes. Door goed te snoeien kunnen de planten in lente een schitterende start maken en snel goed groeien.

 

Al dit werk gaat natuurlijk ook voor veel snoeiafval zorgen. De GFT-bak wordt elke week geleegd, maar je moet daarnaast ook alles zo klein mogelijk maken voordat je het in de bak gooit. Voor al deze klusjes is een snoeizaag de beste hulp die je kan bedenken. De Stihl gta 26 heeft een accu zodat je ook niet aan bedrading, stekkers en stopcontacten hoeft te denken. Er wordt aangeraden om een extra accu te kopen voor grotere klussen, zo kun je gewoon verder als de andere aan de oplader zit.

Zomers genieten

Een accu snoeizaag is niet alleen handig voor het snoeiwerk voor de winter, bij klusprojecten in de zomer heb je er ook baat bij. Als je van plan bent een tuinhuisje of plantenbak zelf in elkaar te zetten, zal je ook een snoeizaag nodig hebben. Op deze accu snoeizaag zit tevens ook een indicator om makkelijk de status van de batterij te checken. Tijdens het werken kun je zo goed inschatten wanneer je van accu wisselt, en haal je er twee dan kun je meteen verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *