Je eigen logo op de doos?

In je eigen onderneming heb je veel te maken met dozen, want je wilt je eigen producten verzenden aan je klanten. Om een klant tevreden te stellen zijn er aantal punten waar jij moet opletten. Creëer een mooi logo voor je bedrijf en druk het op je dozen die verzonden moeten worden. Een bedrukte doos kopen, vinden de klanten prettig, want het doos is gedecoreerd. Een klein decoratie op een doos maakt het juist veel mooier. Het wordt dan een superdoos. Dozen kunnen soms een sfeer veranderen. Hiermee bedoel ik bijvoorbeeld, als je aan een saai product je eigen draai aan geeft, wordt het veel mooier en leuker.  

 

De dozen zelf leuk maken 

Dozen kun je het net zo leuk en mooi maken door middel van je eigen draai aan te geven. Je maakt je eigen onderwerp waar je overal kunt zien. Dit zorgt ook voor promotie! Als je jouw doos wilt verzenden naar een klant, dan wordt je doos door anderen in handen gehouden. Zelfs door meerdere mensen. Ondertussen kunnen de mensen lezen waar de doos vandaan komt. Ook is er een mogelijkheid om het op te zoeken. Dit komt doordat je jouw eigen website naam op de doos kan bedrukken. Alles ligt dus in je eigen handen.  

 

Decoraties en thema’s 

Dozen met verschillende soorten decoraties worden vaak meer van belang, dan een doos die niet helemaal gedecoreerd is. Klanten kun je tevreden stellen door een aantal dingen te vervangen op een positieve manier. Zo kun je jouw eigen stijl creëren in je onderneming. Het is mooi als je in verschillende of vaste thema’s werkt. Dit laat een beeld zien aan de klanten. Ook ziet het er veel mooier uit. Probeer een of een aantal kleuren te gebruiken. De kleuren die je kiest kun je gebruiken. Dit doe je overal hetzelfde, dus je eigen website, werkplek en zelf je eigen producten. Probeer je eigen decoratie op je werk ook in dezelfde sfeer te houden. Dit zal je ook meer rust geven.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *