Laat vervelende incassozaken over aan Agin Otten

Wanneer je als bedrijf te kampen krijgt met wanbetaler is dat altijd een vervelende situatie. Of het nalatigheid is of dat ze daadwerkelijk in de financiële problemen zitten, het is altijd een vervelend om klanten achter de broek aan te zitten om te betalen. Daarom is het altijd goed om dit over te laten aan incassobureau Agin Otten. Ja er zijn nog andere incassobureaus op de markt, maar Agin Otten steekt daar met kop en schouders bovenuit. In deze blog wordt uitgelegd waarom.  

Een naam die respect verdiend 

Agin Otten is de medeoprichter van de Associatie van Gerechtsdeurwaarders en Incassospecialisten Nederland. Zoals je dus wel kan bedenken is Agin Otten een naam die respect heeft verdiend binnen de branche van incassobureausAgin Ottten heeft 9 vestigingen verspreid over heel Nederland die allemaal werken onder dezelfde tarieven en voorwaarden. Agin Otten is ISO 9001:2015 gecertificeerd, wat wil zeggen dat er goed opgeleide medewerkers werkzaam zijn, waaronder gerechtsdeurwaarders, diverse juristen en incassospecialisten. Het mag dus wel gezegd worden dat Agin Otten echt goed is in wat ze doen en dat ze ook daadwerkelijk kwaliteit leveren  

Snelle en transparante afhandeling  

In tegenstelling tot andere incassobureaus heeft Agin Otten het hele traject in handen. Dit komt omdat Agin Otten zowel incassobureau als gerechtsdeurwaarder is. Dit maakt Agin Otten tot een sneller, transparanter en kostenbesparend incassobureau. Bovendien hebben alle betrokkenen dezelfde contactpersoon voor het gehele incassotraject. Dit is erg fijn omdat de het incassotraject hierdoor snel afgerond kan worden. Géén callcenters of dossierbehandeling via diverse afdelingen, maar persoonlijke incasso zoals het hoort. Daarnaast kan via de online-inzagemodule in realtime meegekeken worden bij de dossierbehandeling wat voor de schuldeiser zowel als de schuldenaar erg fijn is. Ze weten hierdoor hoever het incassoproces al is en kunnen inschatten hoelang het nog duurt. De schuldenaar zal door deze online-inzagemodule rustig afwachten en niet constant vervelende telefoontjes plegen naar de klantenservice die de klant niet verder kunnen helpen met het probleem. Kies dus zeker Agin Otten als incassobureau en gerechtsdeurwaarder voor een snelle en transparante afhandeling van de incasso, dit is fijner voor beide partijen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *