On the top of your game… in Amsterdam!

Rivalen zul je altijd hebben. Maar jij hebt de mogelijkheid om je concurrentie met sprongen voor te blijven door kansen te grijpen wanneer die zich voordoen!

Dat kan uiteraard op een heleboel verschillende manieren. Eén daarvan is kennis en vaardigheden opdoen en delen. Met elkaar dan natuurlijk, niet met de bedrijven die op jouw toppositie zitten te azen! En wanneer je een externe expert erbij haalt – of meerdere -, wil je dat natuurlijk op een geschikte plek doen. Dat kan op jullie kantoor zijn, maar wellicht hebben jullie er daar niet de perfecte ruimte voor. Of kan/wil degene die jullie van nieuwe info gaat voorzien niet zo ver reizen.

Maar in het hart van Nederland komt iedereen! Kies daarom voor de mooiste en beste trainingslocaties in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of welke andere grote stad dan ook. Maar doe dat niet lukraak! Zorg ervoor dat de plek die je kiest aan al je voorwaarden voldoet.

Criteria

En welke zijn dat dan precies? Dat is voor iedereen weer anders, dus het enige dat we kunnen doen op dit punt is generaliseren. Sorry. Maar in de suggesties die hieronder staan, zul je je wellicht herkennen. Sowieso wil je niets aan het toeval overlaten en ervoor zorgen dat het jullie gezelschap aan absoluut niets ontbreekt. Kijk daarom onder andere naar:

Bereikbaarheid

Hoe mooi de plek ook is waar de training zou moeten worden gehouden, je hebt er absoluut niets aan wanneer niemand die kan vinden. Zo’n vaart zal het niet snel lopen, denk je dan. We hebben het immers over Amsterdam of een soortgelijke wereldstad! Ja, dat het niet Bakkeveen is weten we ook wel. Want dan heb je de plek waar je wezen moet zo gevonden.

Zorg er daarom het liefste voor dat de locatie die je aan wilt doen niet helemaal verborgen ligt en dat je er gemakkelijk kunt komen, met openbaar dan wel eigen vervoer. Dat betekent dat er ook voldoende parkeergelegenheid moet zijn.

Ruimte

Weet je hoeveel mensen er zullen komen? Dan weet je ook voor hoeveel je plek zult moeten vrijmaken. Of welk aantal je in de zaal van je keuze kunt huisvesten. Zorg er ook voor dat de aanwezigen niet opeengeklemd zitten en dat iedereen geniet van voldoende bewegingsvrijheid.

Helpende hand

De locatie zal waarschijnlijk door een persoon of instantie worden beheerd. Zorg er dan ook voor dat er vooraf en tijdens de training iemand aanwezig is die jullie verder kan helpen. Een vast aanspreekpunt is wel zo wenselijk wanneer jullie ergens te gast zijn, toch?

Koffie, thee en lunch

Op een lege maag onthoud je niets. En daar word je bovendien doodongelukkig van. Zorg er daarom voor dat er in de pauzes en wellicht zelfs tijdens de training voldoende koffie, thee, water, sap en andere lekkernijen aanwezig zijn. Denk aan broodjes of soep. Dat houdt iedereen scherp en bij de les!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *