Waarom als bedrijf kiezen voor een perscontainer?

Een perscontainer huren als bedrijf is altijd slim. Je kan hier gemakkelijk diverse soorten afval mee verzamelen en laten afvoeren. Dit komt doordat je veel minder ruimte kwijt bent. Het afval wordt kleiner gemaakt en dus is de berg veel compacter. Dit betekent dat je meer afval kan verzamelen en dit minder vaak hoeft te laten ophalen. Daardoor kan je er een kostenvoordeel uit halen. Dit is interessant wanneer je één hele grote stroom hebt, een hele grote hoeveelheid afval hebt, of nodig moet besparen op kosten.

Wat zijn de voordelen?

Wanneer je kijkt naar wat Afvalperscontainer.nl te bieden heeft, dan zie je direct veel voordelen. Het is bijvoorbeeld de ideale manier om grote hoeveelheden afval mee aan te pakken. Je kan afval namelijk 4 tot 7 keer kleiner maken door het samenpersen. Zo hoeft het minder vaak opgehaald te worden. Ook maak je de kans op zwerfvuil kleiner. Bovendien zijn perscontainers volledig afgesloten en komt er geen geur vrij. Dat betekent dus dat je ook geen ongedierte zal aantrekken ermee. Ook dit is aantrekkelijk.

Diverse afvalstromen ermee verwerken

Een perscontainer kan aantrekkelijk zijn voor verschillende soorten afvalstromen. De grote stromen zijn makkelijk kleiner te maken door ze samen te persen. Dit maakt al het afval veel compacter. Al bij een hoeveelheid van 10m3 per week maakt dit een verschil. Heb je bijvoorbeeld veel met restafval te maken? Of is de stroom papier en karton heel groot? Dan is het zeker een optie om deze container te gaan gebruiken. Vraag hiernaar bij de specialist voor meer duidelijkheid.

Oog op de kosten

Wie een perscontainer huurt kan ook kostenvoordelen bereiken. Zo is de berg compacter en heb je minder opslagruimte nodig. Daarnaast zal de frequentie van ophalen verlaagd worden. Dat betekent minder kosten voor transport. Al deze kostenposten samen kunnen al snel veel opleveren voor jou. Zakelijk is dit zeker interessant om te bekijken. Natuurlijk haal je er dan wel een specialist bij. Dit geeft je de zekerheid dat je de beste keuze maakt. Je zal merken dat je zo dus ook veel kan besparen met dit type container.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *