Wat is een Magnum-pint?

Misschien heb je van een Magnum pint gehoord, maar weet je niet zeker of je het wilt bestellen of niet. Magnum is een populair en heerlijk ijsje waar iedereen van houdt. Het goede aan dit merk is dat het veel ijsvariaties biedt. Ze hebben ook een breed scala aan smaken en pakketten die jouw en je gezin kunnen proberen. Hoewel je bekend bent met het merk Magnum, vraag je je wel eens af wat Magnum pint is? Welke versie of variant is dit? Om je hiervan op de hoogte te houden, blijf lezen tot het einde.

 

Nog een chocoladeklassieker

Wil je Magnum pint proberen, dan kun je die online vinden op IJsExpress. Hun pintversie is eigenlijk chocolade in een pot. De chocolade wordt in de pot gegoten en vervolgens gevuld met het beroemde magnum-ijs. Wat zo geweldig is aan dit ijs, is de manier waarop je het eet. Voordat je de pot zelf kunt eten, moet je hem met je twee handen kraken. Als je het perfect doet krijg je stukjes gelijkmatig verdeelde chocolade op het ijs. De belangrijkste reden waarom ze het in een pot of pot doen, is om gemak te bieden. Je hoeft je geen zorgen te maken over de rotzooi van het eten van chocolade. De mogelijkheid om te delen word zo nog toegankelijker gemaakt.

 

Kun je ijs online bestellen?

Je kunt online bestellen en je ijs via bezorging bij je thuis laten afleveren. Het enige dat je hoeft te doen is de exacte smaken te kiezen die je wilt voordat je afrekent. Je kunt een klassieke magnum-pint of een amandeltype hebben. Er is ook een witte hazelnootpraline en de geheel nieuwe witte koekjes. Als je iets anders wilt dan de typische ijsjes, kun je de magnum amandel remix pint proberen. Als je eenmaal hebt besloten welke smaken je wilt bestellen, kun je het online kopen. IJsExpress bezorgt het probleemloos en op het perfecte moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *